ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ - Dyba, Oleksandr M. (Стратегія економічного розвитку України, 2018)
У статті розглянуті теоретичні підґрунтя та прикладні аспекти інноваційного розвитку в умовах глобалізації. Звернуто увагу на основні положення теорій інноваційного підприємства та можливості їх застосування в умовах глобалізації. Досліджено напрями інноваційної діяльності підприємства залежно від сфери застосування інновацій. Обґрунтовано напрями інноваційної діяльності підприємства залежно від спонукальних мотивів інноватора та споживачів.