ОБҐРУНТУВАННЯ ПРОЄКТУ ВПРОВАДЖЕННЯ НОВОЇ ПОСЛУГИ В МЕДИЧНОМУ ЗАКЛАДІ - Прохорова , Єлєна Вікторівна; Гижко , Яна Сергіївна (Стратегія економічного розвитку України, 2021)
Об’єктом дослідження є управління розвитком медичного закладу. Предмет дослідження — обґрунтування проєкту впровадження нової послуги в медичному закладі. Мета дослідження — проаналізувати структуру послуг медичного закладу і обґрунтувати впровадження нової послуги. На основі аналізу структури послуг медичного закладу у натуральному і вартісному виразі з використанням авторської матриці завантаженості відділень обґрунтовано впровадження нової послуги з використанням методик проєктного аналізу і управління проєктами.