ІНФОРМАЦІЙНЕ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕАЛІЗАЦІЇ ФУНДАМЕНТАЛЬНО-ВАРТІСНОГО ПІДХОДУ ДО УПРАВЛІННЯ КАПІТАЛОМ ПІДПРИЄМСТВА - Шевчук , Наталія Валентинівна; Магдалюк , Олексій Віталійович (Стратегія економічного розвитку України, 2021)
У статті представлено результати удосконалення інформаційного забезпечення реалізації фундаментально-вартісного підходу до управління капіталом підприємства на засадах багатофакторної інтерпретації доданої вартості капіталу, в основу визначення якої закладено концепцію економічного прибутку. Аргументовано доцільність системного формування нефінансової звітності на підприємствах з використанням потрійного критерію (3BL, Triple bottom line) відповідно до ініціатив GRI (Global Reporting Initiative) та стандартів управлінського обліку (PAS 1919).