СТРАТЕГІЯ ТРАНСФОРМАЦІЇ МЕТАЛУРГІЙНИХ ПІДПРИЄМСТВ: ВПРОВАДЖЕННЯ ТА ОЦІНКА ЕФЕКТИВНОСТІ - Мазур , Володимир Степанович; Хaо , Цзян (Стратегія економічного розвитку України, 2024)
У статті досліджується управлінська трансформація компанії Capital Iron and Steel, яка впроваджує наукові методи управління та інновації. Підприємство адаптується до розвитку Пекіна, зосереджуючись на технологічних інноваціях і екологічному виробництві. Завдяки організаційній реструктуризації, підготовці персоналу та інвестиціям у технології компанія створила сучасну виробничу систему, що відповідає екологічним викликам. Невід’ємною частиною процесу стали моніторинг і оцінка ефективності. Успішний досвід Capital Iron and Steel пропонує цінні уроки для інших підприємств у процесі трансформації, допомагаючи їм залишатися конкурентоспроможними та досягати сталого розвитку. Це дослідження надає корисні ідеї щодо ефективного планування, виконання та оцінювання корпоратичного управління.